Voorbij de begane paden
Voorbij de begane paden

Samenwerken?

De websites voetstappers.nl en marismits.wordpress.com willen bezoekers inspireren om zelf op pad te gaan en kennis te maken van het mooie wat Nederland en andere landen in Europa te bieden hebben. Ik geniet van de natuur maar ook van historische stadjes, kastelen, molens, kerken en kapelletjes die onderweg tegenkom. Vaak ga ik op zoek naar de geschiedenis achter deze erfgoedlocaties. De websites bevatten wandelverslagen en een keur aan wandelroutes die ik heb verkend, beschreven en voorzien van foto’s die ik onderweg heb gemaakt.

Als u wordt gegrepen door mijn aanpak is het uiteraard mogelijk om met mij samen te werken om daarmee uw evenement, reis, land(streek), of accommodatie (hotel, b&b, camping, café of restaurant) extra onder de aandacht te brengen.

Dit kan door een recensie inzake een (wandel)product of het maken en publiceren van een wandelroute waarbij uw accommodatie dient als start-,  finishlocatie of als pleisterplaats. Ook advertorial waarin uw accommodatie of product onder de aandacht wordt gebracht is mogelijk.

Ook kan ik een banner of afbeelding plaatsen op de homepage of een veel bekeken pagina of blog met daarbij een link naar uw accommodatie of product.

Ook sta ik open om blogs, artikelen of wandelroutes aan te leveren voor andere websites.

Voorwaarden voor samenwerking zijn:

  • Het product moet aansluiten bij mijn wandelhobby.
  • De beloning of tegenprestatie moet voor mij interessant zijn.
  • De inhoud van een blog is altijd een eerlijke weergave van mijn ervaringen.

Interesse? Of andere ideeën voor samenwerking? Neem dan contact op via mgmsmits@gmail.com of vul het contactformulier in.